Onderstaand u het voertuig van uw keuze en ons Financial lease aanvraagformulier. Hier kunt u binnen enkele minuten gratis en geheel vrijblijvend een offerte en credit-check aanvragen voor u en uw bedrijf. 

Wij hebben in de meeste gevallen geen jaarcijfers of KVK-uitreksel van u nodig en weten veelal binnen 1 werkdag welke banken en maatschappijen u een voorstel tot financial lease kunnen doen. Wij gaan voor U op zoek naar het beste en voordeligste voorstel op uw persoonlijke situatie en wensen! 

Door u geselecteerd:

Voertuig specificaties
Aanschafwaarde: 2500,- Euro
Merk: Saab
Model: 900
Bouwjaar: 1996
Kenteken: 85-ZD-FP

Financial lease is een product voor ondernemers, ZZP'ers en MKB'ers. Dit product is niet mogelijk voor mensen in uitkering of loondienst.

Een toetsing bij het BKR te Tiel kan onderdeel uit maken van de aanvraagprocedure. Door verzending van de aanvraag geeft u automatisch aan hiermee akkoord te zijn.

Financial lease via Lease Fabriek

Als een van Nederlands grootste onafhankelijke intermediair in Financial lease hebben wij ervoor gezorgd dat wij de meeste banken en maatschappijen in ons samenwerkingsverband hebben. Geen ander bedrijf kan uw financieringswensen beter vervullen dan wij. Wij shoppen voor u bij deze partijen naar het beste en meest voordelige financial lease voorstel op uw situatie. 

Wij zijn geen autobedrijf en bieden zelf geen auto’s aan, anders kunnen wij u uiteraard geen onafhankelijk voorstel doen. U kiest zelf het voertuig van uw keuze bij de dealer van uw keuze.


Acceptatie volgt in veel gevallen binnen 24 uur na uw aanvraag  en vaak zonder jaarcijfers. Wij nemen hierna al het administratieve werk en communicatie met o.a. de dealer uit handen. U kunt dan ook wegrijden in de auto van u keuze slechts 48 uur na uw aanvraag!    

Verschil in Lease vormen

Er zijn diverse vormen van auto lease in Nederland mogelijk voor  u en uw onderneming. De 2 bekendste vormen van auto lease zijn operational lease en financial lease. Bij operational lease bent u jarenlang huurder van de auto of bedrijfswagen en moet het voertuig bij einde contract terug naar de leasemaatschappij die het voertuig na de leaseperiode verkoopt. Bij auto lease middels Financial lease bent u vanaf het begin van het contract eigenaar van het betreffende voertuig. Aan het einde van de looptijd, maar ook gedurdende de leaseperiode, heeft u de mogelijkheid het voertuig te verkopen u bent namelijk eigenaar van het voertuig.


U zult daarnaast zien dat auto lease middels financial lease per maand ook nog eens een stuk voordeliger is qua maandtermijn dan bij de tegenhanger operational lease.